OM OS

OM OS

MAV Entreprise startede som MAV Sengeløse ApS tilbage i 1986 af Michael Axel Vestergaard (MAV). Igennem Sengeløse Tømmerhandel som blev dannet og drevet af hans far Jørgen Vestergaard, fik han hurtigt dannet sig et stort netværk inden for byggeriet, og har den dag i dag mange kontakter rundt omkring i trælaster, vinduesfabrikanter osv. Dette gør at Michael har udviklet en bred forståelse for faget, med et stort tværfagligt kendskab. Oftest bliver man spurgt som håndværker, hvad ens kompetencer er, og hertil siger MAV: ”Det er nemmere at sige hvad vi ikke laver, end hvad vi laver”. Dette motto danner grundlag for den brede service som MAV kan tilbyde.

I forbindelse med Michaels søns indtræden i firmaet Kristian Vestergaard, skiftede firmaet i 2011 navn til MAV Entreprise. Skiftet skulle lægge større vægt på alsidigheden som firmaet tilbyder, samt at firmaet ikke længere er lokaliseret i Sengeløse.

På eget tømrer og- snedkerværksted i Taastrup kan der udføres et hav af opgaver.

Hos MAV Entreprise står vi altid klar til at tage en snak om opgaver, lige fra de små spjældopgaver til de mere komplicerede. Igennem mange år har vi udviklet et stort netværk på tværs af håndværksfagene, og med vores dygtige partnere, kan vi tilbyde stort set alt slags håndværk.

TAG HURTIGT OG NEMT KONTAKT

Udfyld nedenstående formular og vi vender retur til dig hurtigst muligt.​