TØMRER- OG SNEDKERARBEJDE​

TØMRER- OG SNEDKERARBEJDE

Vi udfører tømrer- og snedkerarbejde i hele Tåstrup & Greve

Alt arbejde udføres fra ombygninger, tilbygninger, tagarbejde, køkkener til de mindre opgaver som lister, paneler mv. Står I og skal have lavet noget på mål, kan vi på eget værksted klare de fleste snedkeropgaver. Stor erfaring inden for faget som selvstændig i over 25 år, med høj kvalitet. Vi hjælper gerne med råd og vejledning til små som store projekter.

Ring til os +45 43 52 36 02 hvis Du/I ønsker at høre mere.

TAG HURTIGT OG NEMT KONTAKT

Udfyld nedenstående formular og vi vender retur til dig hurtigst muligt.​

Micheal Axel Vestergaard Eller MAV som han bliver kaldt, er stifter af MAV Enterprise. Her har vi en stor forståelse for snedker- og tømreropgaver og kan varetage alle former for opgaver inden for snedker- og tømrerarbejde i Tåstrup, Greve og omegn


Kvalitetsløsninger

Med mere end 25 års erfaring bliver der lagt en stor indsats på alle opgave, store som små. Vores tømrer og snedkere har sans for at kræse om detaljen, og stræber altid efter at levere løsninger af høj kvalitet, som meget gerne skulle opfylde jeres krav som kunde.


Skræddersyet til dit hjem

Vores snedkere specialiserer sig i at skabe skræddersyede træmøbler, der matcher præcis dine behov og ønsker. Uanset om det er et sofabord, indbyggede reoler eller et specialdesignet spisebord, kan vores dygtige snedkere bringe din vision til livs. 

Ved at investere i skræddersyede møbler får du ikke kun et unikt stykke håndværk, men også et møbel, der kan gå i arv fra generation til generation.

Igennem mange år har vi udviklet et stort netværk på tværs af håndværksfagene, og med vores dygtige partnere, kan vi tilbyde stort set alt slags håndværk.


Personlig service

Vi står selvfølgelig altid klar til at tage en snak om opgaven, om det så er de mindre opgaver omhandlende vinduer og døre eller de større opgaver, fra totalentreprise, badeværelser, m.m. Fra projektets start til den sidste hånd bliver lagt på projektet vil vi være der, til at sikre dig, at du får en personlig og professionel service. 

Kontakt os i dag

Har du brug for hjælp til tømrerarbejde eller snedkerarbjede i Taastrup, Greve og omegn, kan du kontakte os lige her, på mail: mav@mavaps.dk eller på tlf: +45 43 52 36 02